Kim van den Hoof2019-12-11T14:37:47+00:00
<< terug naar team

Kim van den Hoof

Hallo, mijn naam is Kim van den hoof, 28 jaar oud. Ik heb een relatie met Brian Zwijgers die als fietser mee met gaat met Roparunteam 295. Dit jaar ga ik voor de 3e x mee met team 295, nu als teamcaptain.

Ik ben bij team 295 terecht gekomen door mijn moeder Jolanda, ze gaat dit jaar voor de 4e x mee. Het eerste jaar ben ik team 295 binnen gaan halen in Rotterdam, dit was zo ontzettend gaaf dat ik gelijk dacht: volgend jaar wil ik me steentje bijdragen! & inderdaad, het jaar erop droeg ik me steentje bij. En ga ik weer met veel plezier mee.

Ik vind het geweldig om goede doelen te steunen & geld in te zamelen, vandaar mijn deelname!

Ik werk als zorgcoordinator bij stichting de wever.

Ik ga me eigen voorbereiden voor de roparun 2020!

Sportieve groet,

Kim van den hoof!